Despre mine

CINE ESTE MARIA PAUNA?


Marina Păuna este stilist de sprâncene din anul 2004, iar în industria de beauty numele ei este asociat cu excelența – în make-up, stilizarea sprâncenelor și dermopigmentare. Este make-up artist cu experiență îndelungată, legiferant, formator, de asemenea predă și dezvoltare personală. Deține aceste înalte certificări de la școli importante din străinătate: Make-up Forever Academy si  L.A. Permanent Cosmetic Institute.

Școala înființată de ea, Maria Păuna Academy, este cotată ca cea mai bună școală din domeniu ce oferă cursuri complete de Machiaj, Stilizare Sprâncene si Dermopigmentare. Are acest statut datorită tehnicilor și materialelor folosite în predare și faptului că Maria a primit instruire de la profesori reputați în industrie: Gina Brooke (make-up artistul Madonnei), Michelle Peck sau Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentării și Președintele Asociației Italiene a Dermopigmentiștilor.

MARIA PAUNA ACADEMY

  • Maria Păuna este pionier al Artei Dermopigmentării în România, reușind prin demersuri de cercetare, educație și legislație să pună țara noastră pe harta internațională în domeniu.
  • A realizat primul manual de Arta Dermopigmentării pentru Tehnologie, Metodologie și Practică. De asemenea, a scris prima carte în colaborare cu Toni Belfatto: „Secretele machiajului hiperrealist”.
  • De altfel, Maria Păuna Academy este franciză a școlii italiene a lui Belfatto, singura recunoscută internațional. În România, este școala cea mai bine cotată din domeniul dermopigmentării.
  • În timp, academia a instruit cursanți din România, Marea Britanie, Grecia, Italia, Spania, Austria, Japonia, Africa de Sud. Aceștia au devenit practicieni acreditați datorită demersurilor de standardizare la nivel european.
  • Acreditarea a fost posibilă datorită colaborărilor cu specialiști din Italia (pentru elaborarea manualului din punct de vedere metodologic și practic), Franța (elaborarea competențelor pentru formatori), Israel (pentru autorizarea logisticii în ceea ce privește manevrarea mașinilor și dispozitivelor tehnice).
  • La cursul de stilizare sprâncene au fost instruiți cursanți începând cu anul 2014, iar cursul online este activ din anul 2019.

EXPERIENTA CA SPECIALIST DE TALIE MONDIALA


Maria Păuna este trainer și Chief Make-up Artist pentru L’Oreal Romania începând din anul 2006, când a creat un program de instruire pentru tineri make-up artiști și a devenit trainer oficial L’Oreal. Tot din 2006 este make-up artist oficial pentru prezentările Jolidon de la Salon International de la Lingerie Paris.

Din 2008 este make-up artist și membru al juriului pentru concursul Elite Model Look International desfășurat pentru România.

Ca make-up artist, are în portofoliu colaborări cu PRO TV, Estee Lauder Romania, Maybeline, Rowenta, Eurovision, Ersa Atelier, revista Burda, diferite proiecte de fotografie comercială, producție muzicală și are la activ colaborări cu renumitul make-up artist român Alexandru Abagiu.

A realizat make-up pentru prezentările designerilor Stephan Pelger pentru Keune Cosmetics și Givenchy, Alexandre de Paris, Fifi Chachnil, Doina Levintza, Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Catalin Botezatu, Ingrid Vlasov, Catinca Roman, Zina Dumitrescu, Liza Panait, Laura Olteanu, George Hosbota.

De-a lungul timpului, Maria a machiat personalități de talie mondiala din lumea show-biz-ului printre care Nelly Furtado, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Sting, Johnny Depp, Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary (l’Atelier Maquillage Paris), Gabriella Cilmi si numeroși artiști români și vedete TV locale.

De ce să urmezi cursuri la Maria Păuna Academy

Maria este acel trainer care îți desenează parcursul în noua meserie încă de la început, te formează și-ți oferă informații valoroase, tips & tricks din domeniu, cadrul în care să te dezvolți și să-ți creezi perspective de viitor. Instruirea pe care o vei primi de la Maria este dincolo de tehnica – este ghidare pentru procesul de învățare și despre să ai succes în profesie.

De asemenea, vei înțelege cât de important este să fii parte dintr-o comunitate formată din specialiști de excepție, în care practicienii împărtășesc din experiența lor și dau mai departe știri și informații din domeniu – comunitate în care ești invitat/ă să te alături de la prima zi de curs!