Stilizare sprancene profesionala

DE CE SA ALEGI UN SERVICIU PROFESIONIST DE STILIZARE SPRANCENE?


1. Rezultate de durata (3 saptamani)
2. Incredere de sine
3. Usor de intretinut

CUM SE DESFASOARA O SEDINTA DE MAKE-UP?


Pentru efectuarea corecta a procedurilor de infrumusetare, analizam cu multa atentie fiecare profil ce ne paseste pragul in salon. Absolut toate solutiile si echipamentele pe care le utilizam sunt sterilizate, curate si mai ales in standardele legale.

LOREM IPSUM


Garantia rezultatelor noastre este sustinuta de cei peste 27 de ani de activitate in domeniul beauty si mai ales de rata de retentie a clientilor, de peste 80 %. Filosofia succesului nostru e simpla: zambetul vostru.

LOREM IPSUM


1. Fotografierea clientei si determinarea citirii fetei prin metoda AL FERASA, pentru a putea depista impreuna cu aceasta modificarile aparute la nivelul echilibrului sprancenelor deoarece motivul principal pentru care femeile ajung la stilizare sprancene este acela ca sprancenele nu mai sunt in echilibru si imprima fetei o mima nedorita.

2. Impartirea fotografiei fetei clientei in doua parti, dublarea partii stangi si dupa aceea dublarea partii drepte, conform traditiei japoneze prin care o persoana are trei fete, si deducerea conform tehnicilor NLP a cauzei dezechilibrului fetei, deoarece cauza este la nivel decizional -mental, dezechilibrul sprancenelor fiind efectul, astfel prin constientizare clienta intelege de ce a intervenit dezechilibrul si poate interveni cu succes in reechilibrare pe tot parcursul vietii in urmatorii ani prin schimbarea mind set ului si a valorilor acesteia parcurgand alaturi de stilist drumul catre reechilibrare, atat mental cat si fiziologic.

3. Decizia finala impreuna cu clienta in ceea ce priveste reechilibrarea si stilizarea.

4. Machiajul sprancenelor cu produsele marca proprie ATELIER MAQUILLAGE PARIS.

5. Recomandarea produselor pe tipologia de start de piele si par si indicatiile pentru automachiajul recurent executat de catre clienta pana la revenirea la specialist.

6.Reprogramarea acesteia si inregistrarea cardului de reducere, conform caruia la 5 stilizari consecutive, a sasea este gratuita!