Micropigmentare sprancene profesionala

MARIA PAUNA – MICROPIGMENTARE SPRANCENE


Serviciul de micropigmentare faciliteaza improspatarea firelor prin intermediul unei tehnici ce ofera un efect de umbra light, precum cel produs de pudrare. Aceasta tehnica este excelenta in cazul in care firele dispun de o crestere naturala si utilizati machiaj pentru a suplini volumul sprancenelor. In peste 20 de ani de experienta am reusit sa aliniem serviciul de micropigmentare sprancene la standarde inalte.

CAND APELAM LA UN SERVICIU DE MICROPIGMENTARE SPRANCENE?


Atunci cand sprancenele tale ajung in punctul de a nu mai suporta corectare cu ajutorul stilizarii, intra in scena tehnica micropigmentarii.
Atunci cand micile corecturi nu pot fi aplicate, cum e cazul: sprancenelor rare, scurte, intrerupte, subtiri, inestetice, a celor care au treversat proceduri de chimioterapie, sau alte proceduri nereusite , atunci cand suferi de alopecie totala sau partiala sau atunci cand ai suferit mici accidente care au dus la cicatrici in sprancene.
Atunci cand timpul nu este aliatul tau si nu apuci sa aplici machiajul necesar si totusi necesita acest lucru

CAT DUREAZA APLICAREA TEHNICII DE MICROPIGMENTARE?


Aplicarea tratamentului variaza de la caz la caz, in functie de starea in care se afla sprancenele dumneavoastra. In medie in cazul unei sedinte de micropigmentare exista doua etape:
Etapa 1: micropigmentare sprancene – durata: 120 de minute
Etapa 2: retusare – 60 de minute

LOREM IPSUM


1. Fotografierea clientei si determinarea citirii fetei prin metoda AL FERASA, pentru a putea depista impreuna cu aceasta modificarile aparute la nivelul echilibrului sprancenelor si selectarea procedurii potrivite

2. Printarea fotografiei si procesarea ei pentru a putea observa si analiza factorii ce au condus la dezechilibrul sprancenelor. Vom aborda atat tehnic cat si spiritual unde vom analiza o serie de indicatori NLP

3.Alegerea formatului sprancenei impreuna cu clienta si planificarea executiei

4. Desenul sprancenelor si pregatirea acestora pentru procedura de micropigmentare

5. Aplicarea anestezicului crema manual si sustinut ulterior cu ajutorul apartului electric, cu o executie la o distanta de 0,5 cm, pentru a putea facilita penetrarea stratului dermic de antestezic

6. Dermopigmentarea propriu-zisa si consultarea permanenta cu beneficiaral tratamentului pentru a putea corecta eventualul feedback venit din partea acesteia

Perioada de refacere completa a pielii este de 6 luni, insa aceasta revine prima data la retus in maxim 3 saptamani, dupa care revine in 6 luni. Respectarea completa a proceduriii de micropigemntare poate garanta rezultate vizibile timp 1,5 ani, in caz contrar efectele procesului incep sa dispara dupa 6-8 luni.

7. Indicatii si contraindicatii, se vor explica clientei cu scopul de a o ajuta sa-si mentina in timp procedura.I se recomanda cliente creme de intretinere : vaselina, lanolina, baneocin. Nimic care sa usuce sau sa vindece mai rapid, deoarece vindecarea rapida trage dupa sine afara si pigmentul deja introdus.

8. Reprogramarea acesteia pentru retusul de trei saptamani si finalizarea operatiunii.

9. In cazul ochilor si al buzelor, procedura contine fix aceeasi pasi premergatori, doar ca desenul se executa la ochi cu eye linner, dupa care se dermopigmenteaza iar la buze cu pigmentul ales impreuna cu clienta, dupa care se dermopigmenteaza . Retusul se executa tot la aceeasi perioada si impune aceeasi intretinere postoperatorie.

MICROPIGMENTAREA – PROCEDURA CARE SE FACE LA NIVEL FACIAL: OCHI , SPRANCENE SI BUZE.


Dermopigmentarea este actiunea prin care se introduce pigmentul in piele cu ajutorul acului iar micropigmentarea este actiunea la nivelul fetei. Tricopigmentarea la nivelul scalpului iar paramedicalele la nivelul mamelonului sau al pielii cu vitiligo ( depigmentata).

Micropigmentarea este diferita doar de microblading
Micropigmentarea se face cu aparat electric, se face conform unui desen prestabilit si are doua tehnici majore : fir cu fir si powder.

Microbladingul se face cu o lama manuita mecanic care prin crestarea epidermului se introduce odata si pigmentul special folosit la aceasta tehnica manuala.

Micropigmentarea poate fi asemuita cu o operatie facuta cu laserul, noninvaziva, iar microbladingul este comparata cu o operatie manuala la care s a folosit bisturiul, cu un termen de refacere mai lung si cu cicatrici incizale la nivelul crestaturilor in timp.

Micropigmentarea este tehnica viitorului , pusa in practica de fratii mai mari, artistii tatuatori , acestia fiind promotorii tehnicilor la nivel mondial iar microbladingul este tehnica incasa veche folosita in triburile indiene, arborigene pentru a face diferentierea sociala la nivelul tribal, adaptata si modificata cu lame de ultima ora si tehnici studiate atent de specialisti, clar imbunatatite si adaptate noului in acest domeniu.