Make-up profesional

MAKE-UP PROFESSIONAL MARIA PAUNA


Fie ca ai un eveniment corporate, o nunta sau vrei sa iesi in evidenta cu ajutorul unor trasaturi spericiale, serviciul nostru de make-up profesional iti va garanta privile celor din jur. Atentia la detalii, executiile remarcabile si cei peste 20 de ani de experienta in domeniul beauty reprezinta garantia noastra pentru o executie de exceptie.

CUM SE DESFASOARA O SEDINTA DE MAKE-UP?


Machiajul este deja ales… nu stiu daca ma intelegi dar inca de cand te ai nascut startul tau de piele a ales deja culorile cu care ti voi face machiajul; adica daca te bronzezi cand mergi la soare voi folosi culori calde deoarece acestea te vor pune pe tine in evidenta , daca nu te bronzezi esteobligatoriu sa folosesti caspecialist culori reci…acestea te ajuta chiar si atunci cand ai obosit si incepe sa se vada poe fata ta oboseala…culorile folosite au rolul de a imbunatati in timp machiajul prin rezistenta lor in timp. ( de la 12 ore in sus)

LOREM IPSUM


Tehnica folosita este iarasi una deja pe care tipologia fetei tale o cere, forma ochilor sau pozitionarea acestora, distanta dintre ochi sau pozitia sprancenelor deasemeni. Toate vin sa creeze perfectiunea mult visata pentru ca se poate, cu ajutorul iluminarii si umbririi absolut orice.

LOREM IPSUM


Stilizarea speciala a sprancenelor este inclusa si se acorda o atentie deosebita asa cum fiecare dintre noi se asteapta sa primeasca o pereche de sprancene perfecte la final. Stilizarea se face cu acuratete si se recomanda dupa cazuistica , fie dermopigmentarea fie incapsularea, doua tehnici avangardiste menite sa conserve in timp o spranceana perfecta.

LOREM IPSUM


Executia machiajului se desfasoara dupa pasii cunoscuti de noi toti:

  • Prebaze
  • Baza
  • Pudra
  • Conturing
  • Machiajul ochilor
  • Genele false
  • Blush-ul si rujul de la final impreuna cu shimmer ul definesc machiajul.
  • Dupa caz se machiaza si decolteul si mainile si picioarele .

LOREM IPSUM


Nu exista machiaj de seara sau de mireasa sau de zi sau de ocazie…sunt doua tipuri de machiaje care definesc fizionomia si care te duc pe tine fie pe un palier fie pe altul: machiajul transformational, este machiajul dupa care tu nu te recunosti , machiaj uzitat astazi gresit, este machiajul folosit de transexuali, transgenderi sau DRAG QUEEN, fiindu ti schimbate in totalitate trasaturile si machiajul natural studiat, un machiaj in care se folosesc poate de doua ori mai multe produse sau petreci poate mai mult timp, insa la sfarsit esti tu in varianta ideala ( MAKE UP WITH OUT MAKE UP)

LOREM IPSUM


Exista si machiajul corpului, clienta primind la cerere machiaj complet al corpului cu iluminare si umbrire si bronzing de final.