79 cursanți

Buna sunt Maria Pauna,

Pentru a fi in trendul noilor tendinte si ancorati in realitatea zilelor de astazi, Maria Pauna Academy inoveaza domeniul de beauty prin elaborarea si lansarea pe piata a Cursului Online de Stilizare Sprancene. Acest curs este adaptat dupa tehnici noi de predare, curs care cuprinde partea teoretica livrata in pachete sau unitati de formare descrise conform programei scolare, doar ca s-a extras esenta, fara ca sa-i obligam pe participanti sa atinga partea teoretica prin ore lungi petrecute la clasa.
Dupa 20 ani de experienta, Maria Pauna isi propune sa vina in sprijinul persoanelor care doresc sa afle secretul stilizarilor sprancenelor intr-o modalitate noua, online, cu sprijinul continuu al Academiei.

Vei învăța:
➡volumetria fetei in cazul fetei perfecte;
➡regula triunghiului si cum pozitionam o spranceana;
➡cele 7 tipologii de sprancene pentru cele 7 tipologii de fete;
➡colorimetria;
➡complementaritatea si culoarea firului de par;
➡micropigmentarea incipienta – prezentarea aparatului de micropigmentare;
➡aplicarea produselor pentru stilizarea sprancenelor;
➡posibile probleme si solutii dupa terminarea cursului.

Instructor

Admin bar avatar Pauna Maria

*Primul Studio care se ocupa integral de sprancene , de la stilizare, restructurare, si repigmentare sprancene, ochi si buze. *Studio de machiaj si lectii de automachiaj *Cursuri de machiaj si machiaj semipermanent *Academia de training si coaching de frumusete.
lei1,200.00

27 thoughts on “Cursul Online de Stilizare a sprancenelor

 1. Maria sunt incantata și aștept cu nerabadare sa va urmăresc și sa absorb toate secretele meseriei dumneavoastre in ceea ce privește stilizarea sprincenelor!
  Va imbratisez și bafta in continuare!

 2. Maria scusa-ma ,ptr offerta de lansare m/am înscris miercuri și nu am nici un răspuns fe confirmare … mai pe scurt nu știu care este următoarea tapa de plata … și tot ceea ce privește cursul.
  Ce trebuie da fac?

 3. Bbuna seara
  Buna seara
  Nici nu stiti cat de mult am asteptat un astfel de curs.
  Vreau sa stiu daca primim o diplomă după finalizarea cursului și dacă putem practica aceasta minunată meserie urmând cursul?
  Cu pretuire MARCELA Glavan

  1. Buna Marcela,
   Vei primi diploma de specialist in stilizare sprancene si cu siguranta vei putea practica mai bine decat cel putin 80% din specialistii din piata pentru ca majoritatea nu detin aceste informatii. Ai tot ce iti trebuie sa stii sa stilizezi o spranceana de la A la Z. Apoi daca doresti sa aprofundezi de invit la cursul meu de Dermopigmentare.
   Mult succes!

 4. Bună seara! Ma numesc Carmen Cornea, am 34 ani și sunt pasionata de stlizarea sprâncenelor! Îmi doresc foarte mult sa evoluez în domeniul acesta!

 5. Bună seara! Ma numesc Carmen Cornea, am 34 ani și iubesc frumosul! Sunt pasionata de stilizarea sprâncenelor și sunt incantata ca pot învață de la cei mai buni! 😊

  1. Buna ziua, Artemiza

   In cazul in care doresti sa vizualizezi cursul online, deci nu ai facut acest lucru deja, iata cateva informatii utile:

   Cursul este in format video, contine 4 capitole + testele aferente si un test final. Informatiile sunt complexe si sunt comunicate asa cum Dna Pauna le transmite la clasa, cu desene, cu explicatii, cu demonstratii.
   Acesta costa aprox. 250 Eur, se poate plati cu cardul pe site ul https://www.mariapauna.ro, sectiunea Curs Online – > Stilizare Sprancene

   Maria Pauna Studio

 6. Buna ziua, as vrea sa fac și eu acest curs dar nu sunt cosmetician , sunt coafeza, trăiesc in Italia.As vrea sa știu dacă trebuie sa știi cât de cât ceva despre aceasta meserie înainte de a face acest curs? Sunt alte cursuri de făcut după acesta pentru specializare?

  1. Cursul online este in format video, se poate achizitiona online, vi se creeaza un cont, apoi il puteti accesa si studia. Dupa acesta, daca asimilati informatia, bineinteles ca puteti continua in directia dorita de dumneavoastra. (va va ajuta experienta de cosmetician)

  1. Buna ziua, Madalina

   Cursul este in format video, contine 4 capitole + testele aferente si un test final. Informatiile sunt complexe si sunt comunicate asa cum Dna Pauna le transmite la clasa, cu desene, cu explicatii, cu demonstratii.

   Maria Pauna Studio

 7. Buna ziua,
  In anul acesta am facut un curs de dermopigmentare care a tinut 3 zile si sincera sa fiu nu am invatat prea multe lucruri. Va urmaresc in fiecare zi pe facebook si saptamana asta am auzit, dar nu sunt sigura ca am inteles bine. Daca am facut deja cursul de dermopigmentare altundeva, si am primot diploma, ayjnci acest curs online are o reducere de 50 %? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *