21 cursanți

Buna sunt Maria Pauna,

Pentru a fi in trendul noilor tendinte si ancorati in realitatea zilelor de astazi, Maria Pauna Academy inoveaza domeniul de beauty prin elaborarea si lansarea pe piata a Cursului Online de Stilizare Sprancene. Acest curs este adaptat dupa tehnici noi de predare, curs care cuprinde partea teoretica livrata in pachete sau unitati de formare descrise conform programei scolare, doar ca s-a extras esenta, fara ca sa-i obligam pe participanti sa atinga partea teoretica prin ore lungi petrecute la clasa.
Dupa 20 ani de experienta, Maria Pauna isi propune sa vina in sprijinul persoanelor care doresc sa afle secretul stilizarilor sprancenelor intr-o modalitate noua, online, cu sprijinul continuu al Academiei.

Vei învăța:
➡volumetria fetei in cazul fetei perfecte;
➡regula triunghiului si cum pozitionam o spranceana;
➡cele 7 tipologii de sprancene pentru cele 7 tipologii de fete;
➡colorimetria;
➡complementaritatea si culoarea firului de par;
➡micropigmentarea incipienta – prezentarea aparatului de micropigmentare;
➡aplicarea produselor pentru stilizarea sprancenelor;
➡posibile probleme si solutii dupa terminarea cursului.

Instructor

Admin bar avatar Pauna Maria

*Primul Studio care se ocupa integral de sprancene , de la stilizare, restructurare, si repigmentare sprancene, ochi si buze. *Studio de machiaj si lectii de automachiaj *Cursuri de machiaj si machiaj semipermanent *Academia de training si coaching de frumusete.
lei970.00

8 thoughts on “Cursul Online de Stilizare a sprancenelor

  1. Maria sunt incantata și aștept cu nerabadare sa va urmăresc și sa absorb toate secretele meseriei dumneavoastre in ceea ce privește stilizarea sprincenelor!
    Va imbratisez și bafta in continuare!

  2. Maria scusa-ma ,ptr offerta de lansare m/am înscris miercuri și nu am nici un răspuns fe confirmare … mai pe scurt nu știu care este următoarea tapa de plata … și tot ceea ce privește cursul.
    Ce trebuie da fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *