Curs de stilizare sprancene si gene

Curs online stilizare sprancene +
Curs si practica in studio cu
Maria Pauna
pe modele reale la unicul pret: 1500 lei

Telefon: 0787 884 888

stilizare sprancene

Ce vei invata in cadrul cursului de stilizare sprancene?

Volumetrie

Elemente introductive si avansate
Cele 7 tipologii ale fetei

Regula triunghiului si cum pozitionam o spranceana

Definitie si exemple
Metode de pozitionare a sprancenei

Structura sprancenei

Cele 7 tipologii de sprancene
Cum alegem tipul de spranceana potrivita

Colorimetria

Intro
Cum aplicam regulile colorimetriei

Metoda genelor cu silicon (lash box)

Exemplificare
Best practice

Tehnici de desenare a sprancenelor

Recover sprancene pensate gresit
Prezentarea celor 20 de tehnici de desenare
Suport practic
Inscrie-te la curs

Ce beneficii vei avea daca urmezi cursul de stilizare sprancene?

Se lucreaza cu produse profesionale

Pensete, forfecute, vopsele, consumabile necesare cursului sunt puse la dispozitie GRATUIT de catre Maria Pauna Academy

Suport de curs elaborat oferit gratuit de catre Maria Pauna Academy

Diploma de Participare

Colaborari cu saloane de renume din Bucuresti

Inscrie-te la curs

E uimitor ce poți face cu sprâncenele și genele tale! Sprâncenele îți pot transforma complet aspectul general, accentuându-ți cele mai frumoase trăsături ale feței. Trebuie să acorzi atenție acestora deoarece ele dau expresie fizionomiei noastre. Astfel, stilizarea sprâncenelor și a genelor joacă un rol important în viața fiecărei femei. Atunci când vine vorba de frumusețe și perfecțiune, ai nevoie nu doar de produse de calitate, care să îți garanteze o muncă excepțională, dar și de abilități rafinate care să îți ușureze acest proces de înfrumusețare. Din acest motiv, Maria Păuna Academy a pregătit pentru tine un curs online acreditat de stilizare sprancene si gene în care vei învăța despre volumetrie, regula triunghiului și cum poziționezi o sprânceană, dar și despre structura sprâncenei (modul ce include cele 7 tipologii de sprâncene și cum alegem tipul de sprânceană potrivită), colorimetrie, metoda genelor cu silicon (Lash Box) și tehnici de desenare a sprâncenelor. 

Ce înțelegem prin stilizare sprancene?

Există o diferență uriașă între un simplu pensat și tehnica de stilizare sprancene. Un simplu pensat nu îți va pune în valoare sprâncenele, în felul în care o face stilizarea. De regulă, pensatul se referă la procedura de curățare a zonei din jurul sprâncenelor, păstrându-le forma naturală sau oferind una mai înfrumusețată, care să încadreze cât mai corect fața. Acesta durează aproximativ jumătate de oră, în funcție desigur de complexitate.

 

În cadrul procesului de stilizare sprancene, primul pas este demachierea acestora. Apoi, la lumina rece, sub lupa, se observă plantația și forma sprâncenelor. Următorul pas este stabilirea obiectivului pe termen lung – dacă se dorește îngroșarea, obținerea unei alte forme sau pur și simplu întreținerea acestora. Dupa aceea, se efectuează măsurători pentru a armoniza sprâncenele cu forma feței. Mai apoi urmeaza și pensatul, care se realizează tot sub lupă la lumină rece, smulgându-se fiecare fir de păr în plus față de forma finală imaginată. În plus, se îndepărteaza și puful, astfel încât sprânceana să iasă în evidență cu noua sa formă.

 

Stilizare gene: Metoda genelor cu silicon

Metoda genelor cu silicon este o procedură de stilizare gene care te va ajuta să obții gene sănătoase și frumoase, pe o perioadă îndelungată de timp. În comparație cu procedura de extensie a genelor, după această procedură ele arată foarte natural și au un aspect de lifting. 

Un prim avantaj al metodei Lash Box este faptul că în urma procedurii, ele devin mai puternice și reușesc sa crească mai bine. Firele nu vor cădea și nu își vor schimba forma după somn.

NOUCe primesti in plus in cadrul Maria Pauna Academy?CURS ONLINE STILIZARE SPRANCENE IN ACELASI PACHET CU PRACTICA SI TEORIE IN STUDIO PE MODELE REALE

MENTOR MARIA PAUNA.

pret

Pret

1.500RON
timp

Durata

3 zile

Inscrie-te