[ultimate_spacer height=”10″][ultimate_spacer height=”10″]

CURS STILIZARE SPRANCENE SI GENE

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”10″][ultimate_heading main_heading=”INTRODUCERE”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”10″]

In prima zi cursul include capitolul Volumetrie, capitol in care participantul la programul de formare invata volumetria fetei in cazul fetei perfecte si in cazul celor 7 tipologii de fete. Apoi invata:
regula triunghiului si cum pozitionam o spranceana
pozitionarea sprancenei drepte si stangi la femeie si la barbat
cele 7 tipologii de sprancene identice cu cele 7 tipologii de fete
colorimetria
permanentul de gene cu silicon (lash botox)
tehnici de desenare a sprancenelor dupa sprancene deja pensate gresit (practica a cel putin 20 de situatii).

De ce ar trebui sa vii la cursul de stilizare sprancene si gene la mine?
Pentru ca la niciunul din cursurile la care ai fost nu ti-au fost testate cunostintele. Ai sa spui ca nu stii nimic. Ba da, cu totii avem idee sau stim cate ceva in capul nostru despre acest lucru sau despre orice lucru de pe planeta aceasta. Ideea este urmatoarea: eu trebuie sa depistez ceea ce stii tu si sa te fac pe tine sa constientizezi ca ceea ce stii tu nu este ok. Dupa care, te pun sa desenezi o spranceana. Apoi iti voi preda. La sfarsitul cursului vei desena din nou o spranceana. Astfel, vei constientiza singura ce ai stiut, ce ai invatat si ce stii nou.

Pret: 1200 ron

Durata: 3 zile

[ult_buttons btn_title=”VREAU SA INVAT!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fcursuri%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”20″ btn_title_color=”#dd3333″ btn_bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” btn_hover=”ubtn-center-dg-bg” btn_anim_effect=”ulta-pulse” btn_bg_color_hover=”#dd1616″ btn_title_color_hover=”#edc410″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#edc410″ btn_border_size=”3″ btn_radius=”0″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:18px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1538503525391{margin-left: 0px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ACEST CURS:”]timp de citire: 11 minute[/ultimate_heading][ultimate_spacer]
5

PRIMA ZI DE CURS:

 • 10 – 11: DEZVOLTARE PERSONALA & MINDSET NOU
 • Tehnica NLP prin care aflu in ce moment al vietii tale te situezi d.p.d.v personal si profesional deoarece fie ca stii, fie ca nu, mintea ta este ca un computer si accepta orice lasi sa intre… si atunci tu ai deja in mintea ta o imagine despre ceea ce vrei sa inveti numai ca nu esti constienta de asta… ai auzit vorba: e mai greu cu cineva care stie ceva si nu stie bine, decat cu unul care nu stie nimic si ii bagi tu informatia corecta de la zero?

Ei bine, acum se poate orice si am testat acest lucru cu peste 300 de participanti cu succes deplin.

Constientizarea a ceea ce deja stii, acceptarea ca ai venit la un curs care-ti va schimba viata in bine, deoarece din experienta a peste 1000 de cursanti, atunci cand intri pe usa clasei tu nu stii acest lucru, ci vii ca la orice alt curs normal din viata ta unde ai invatat ceva si pe alocuri te-ai plictisit, te ajuta pe tine sa realizezi importanta fiecarei secunde petrecute alaturi de mine.

Eu sunt acel MENTOR, din viata ta care-ti va schimba viata in bine!!!

Inca un lucru, metoda mea de predare este in 4 pasi, deoarece in peste 20 de ani de activitate am inteles ca participantii la programul de formare profesionala nu au timp sa invete acasa, cand scriu mintea le zboara la orice si nu in ultimul rand aduc cu ei in colectiv problemele de acasa si fara sa vrea, prin actiunea lor inconstienta, se erijeaza fiecare dintre ei in ceva sau cineva, influentand demersul colectiv.

PASII PETRECUTI IN CUNOASTERE SUNT ASA:

Pasul 1: predau si desenez in acelasi timp, nimeni nu scrie, doar asculti (ma asigur ca tii minte tot)

Pasul 2: asistentul preparator formator repeta cu voi, timp in care desenati si scrieti ceea ce deduceti. ATENTIE, nu se scrie dupa dictare deoarece mintea “adoarme”.

Pasul 3: primiti un test fulger si il corectam impreuna prin modalitatea intrebare si raspuns , data direct de catre voi la clasa, deci inca o modalitate de repetare.

Pasul 4 : daca clasa considera ca unul din subiecte este cu grad mare de dificultate si trebuie repetat, fiecare isi spune parerea si extragem impreuna rezultatul final.

 • 11 – 13: VOLUMERIE FACIALA Tehnica predata la renumita scoala de make-up Make-up Forever Academy Paris.

REGULA TRIUNGHIULUI & ECHILIBRAREA SPRANCENLOR FEMININE SI MASCULINE    Tehnica predata si aplicata in Academia lui Toni Belfatto.

CELE 7 FORME DE SPRANCENE CORESPONDENTE CELOR SAPTE TIPOLOGII DE FETE   Tehnica dedusa si aplicata de Maria Pauna Academy in peste 20 de ani de activitate la peste 60.000 de perechi de sprancene si la peste 300 de specialisti formati.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: Aplicabilitatea celor invatate prin tehnici de predare noi, avangardiste. La clasa STILIZARE SPRANCENE SI GENE din Maria Pauna  Academy , formatorii va pun sa lucrati prin tehnica desenului, sprancene la cele peste 7 tipologii de fizionomii . Pe o tabla alba , sunt proiectate fizionomii diferite , doar ca aceste fotografii nu contin sprancenele,  fiecare deseneaza ceea ce a invatat iar prin comparatie trezesc in fiecare din voi puterea de concentrare si talentul la desen si arte, talent care zace in fiecare dintre voi in forma latenta deoarece dupa 12-14 ani de invatat , numai matematica  si literatura ingropati talentul.  Societatea si-a dorit sa creeze din voi niste functionari si nu niste artisti.

Aceasta metoda este cea care va trezeste deoarece puterea exemplului personal primeaza si nu va comparati cu formatorul, ci voi intre voi.

Acesta metoda de predare este marca Maria Pauna / Make up your mind , marca inregistrata la OSIM, cu real succes la peste 300 de participante la programul de formare profesionala in programe de make -up, dermopigmentare, si cursuri de automachiaj.

Make-up your mind este de fapt tehnica de invatare prin constientizare.

2
7

Maria Pauna este singurul formator din Romania care aplica acesta tehnica, deoarece in ceea ce priveste educatia, tabla de sah primeste pentru prima data o a treia armata, cea a virtualilor, care vin cu viteze de giga de ram si umplu creierele tinerilor, aducandu-i sau determinandu-i sa invete de la mentorii lor esenta si doar esenta in cateva ore petrecute pe Youtube, motiv pentru care se inregistreaza o scadere a promovabilitatii in toate tarile din lume deoarece tinerii nu mai functioneaza dupa sistemul vechi in care se livreaza multa informatie, in pachete educationale echivalente in mintea acestora cu ani lumina, ci vor livrata informatie pura, esenta, acestia refuzand cu desavarsire programe lungi si greoaie.

Ca atare, pentru a fi in trendul noilor tendinte viziunea Maria Pauna Academy a fost elaborarea si lansarea pe piata a unor cursuri adaptate dupa tehnici noi de predare, curs care cuprinde partea teoretica livrata in pachete sau unitati de formare descrise conform programei scolare, doar ca s-a extras esenta, fara ca sa-i obligam pe participanti sa atinga  partea teoretica prin ore lungi petrecute la clasa.

Maria Pauna Academy include in cursurile sale, pe langa notiuni de baza din domeniul beauty si notiuni de dezvoltare personala, mindset si educatie financiara, deja de doi ani, notiuni care ajuta viitorul profesionist de maine, deoarece mai mult de 90% din participantii la programele de formare profesionala din ultimii 5 ani, doresc sa devina antreprenori in acest domeniu si nu viitori angajati.

Visajistul care va intelege primul ca trebuie sa fie in trend cu timpul si trebuie sa-si up-gradeze informatiile pentru a supravietui noilor cerinte ale consumatorului va fi primul care va castiga.

A DOUA ZI DE CURS

 • 10 – 13: COLORIMETRIA Tehnica de predare a culorilor prin colorare, mintea este relaxata si lucreaza foarte bine dupa acest exercitiu deoarece in timpul colorarii se sterg programele de stres si participantul se relaxeaza.

TEHNICA DE MACHIAJ A SPRANCENELOR in functie de culoare de ten si culoarea parului. Tehnica utilizata cu ajutorul produselor Atelier Maquillage Paris, participantul va invata cum sa utilizeze o penseta, care e directia de pensare, cu ce spranceana incepem, ce forma de sprancene sa creem in functie de datele primite, cum ajungem la rezultat in 15-40 minute maxim, si multe altele deoarece aceasta parte este partea la care intrebam si raspundem.

TEHNICA DE DERMOPIGMENTARE PARAMEDICALA Tehnica de dermopigmentare simpla, prin puncte a zonelor afecate de accidente sau de diferite afectiuni medicale (vitiligo, psoriazis, alopecie), participantului i se preda tehnica minimalista de a putea monta un ac, de a intelege pigmentii, si de a penetra dermul. Tehnica este predata dupa renumita tehnica a lui Toni Belfatto si regulile tehnice scrise in cartea acestuia, carte la care Maria Pauna a fost colaborator tehnic.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: Practica pe piele artificiala cu penul, pe hartia de desen cu fard prin creearea de fise tehnice, sapte la numar, si desen la tabla alba cu videoproiectorul.

A TREIA ZI DE CURS

 • 10 – 13: Permanentul de gene cu silicon

Fiecare participant executa aceasta procedura si sta model deasemeni pentru aceasta procedura.

Fiecarui participant i se face o dermopigmentare usoara a sprancenei, tocmai pentru a testa si simti ceea ce simte clienta, deoarece numai asa vor putea fi sigure pe procedura aplicata, pe rezultat si pe tehnica.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: CURSURI DE DEZVOLTARE BUSSINES SAU PROMOVARE ONLINE

Maria Pauna Academy include in cursurile sale, pe langa notiuni de baza din domeniul beauty si notiuni de dezvoltare personala, mindset si educatie financiara, deja de doi ani, notiuni care ajuta viitorul profesionist de maine, deoarece mai mult de 90% din participantii la programele de formare profesionala din ultimii 5 ani, doresc sa devina antreprenori in acest domeniu si nu viitori angajati.

Visajistul care va intelege primul ca trebuie sa fie in trend cu timpul si trebuie sa-si up-gradeze informatiile pentru a supravietui noilor cerinte ale consumatorului va fi primul care va castiga.

1
[ult_buttons btn_title=”VREAU SA INVAT!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fcursuri%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”20″ btn_title_color=”#dd3333″ btn_bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” btn_hover=”ubtn-center-dg-bg” btn_anim_effect=”ulta-pulse” btn_bg_color_hover=”#dd1616″ btn_title_color_hover=”#edc410″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#edc410″ btn_border_size=”3″ btn_radius=”0″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:18px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1538503574045{margin-left: 0px !important;}”]
slider 1 1500x844