Curs specialist dermopigmentist

conform standardului ocupational european

Îți asigurăm TOATE cunoștințele TEORETICE şi PRACTICE de care ai nevoie pentru a deveni un specialist desăvârșit!

Ce vei invata?

Microdermopigmentarea sprancenelor, ochilor , buzelor,

Paramedicale ( areola mamara si piele depigmentata),

Neutralizari, Cover, PixelareDermopigmentare ochi

Corectii,

Stilizare sprancenelor

Tehnica fir cu fir si effect 3d,

Powder,Shading,Ombre,

Full Lips & Gradient Effect pentru buze,

Eyeliner & Eyeshadow pentru pleoape,

Tehnica de scoatere cu LASER

Certificare

Diploma acreditata de Ministerul Muncii,Educatiei si Sanatatii cu mentiunea SPECIALIST DERMOPIGMENTIST – dupa sustinerea examenului.

Certificat nominal de participare la curs – dupa terminarea cursului.

Pret curs: 6000 RON

Ce include taxa de participare?

Activitatea de curs modul theoretic si practice

Kit cu Aparat dermopigmentare (pachet PREMIUM)

Manualul “MICROPIGMENTARE TEHNOLOGIE METODOLOGIE SI PRACTICA”,  carte publicata de TONI BELFATTO, in colaborare cu Maria Pauna ( colaborator tehnic) si tradusa in 5 limbi. (pachet Basic+ si PREMIUM)

Manual de studiu structurat pe temele de curs

Materiale şi produse necesare asigurate pe întreaga durată a cursului (pigmenti, piele artificiala, ace , rigla de masurat, etc).

Fișa tehnică a clientului

Declaratia de conformitate -model pentru cabinetul tau

Exerciții ,desene tehnice pe suport de hârtie și fișe tehnice per procedura standard

Practică pe piele simntetica pentru toate cele 3 zone, toate tehnicile , sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerilor

Informatie originala , nealterata si actualizata dupa cele mai noi tehnici din domeniu

Prezentare și detaliere produse și aparate – partener …

O experiență plăcută și utilă

Networking

Coffee break în fiecare zi

STRUCTURA CURS DERMOPIGMENTIST

1. VOLUMETRIA FETEI PERFECTE clasificari  pe tipologii de ten si  clasificari care impart  fizionomiile in cele 7 categorii de forme de fete/ versus cele sapte tipologii de sprancene . TIP DE TEN GALBEN  (  cel care se bronzeaza la soare ) TIP DE TEN ROZE  ( cel care se inroseste la soare) si neutru-auriu, cel care este deja bronzat, TIP DE TEN AURIU , cel purtat de femeile mulatre- creole- negrese , aceste clasificari ajutand viitorul specialist in alegerea pigmentului cat si pentru tipologii rar intalnite  exemplu : femeile invarsta, tipologie care se comporta diferit, deoarece temperatura corpului scade cu un grad iar tehnicile colorimetrice sunt minutios studiate si aplicate preferential, dupa metoda de predare BOBBI BROWN, prima femeie in lume care a studiat tipologiile de ten si a aplicat in make up acest lucru.

Volumetria  fizionomiei ideale, si aplicabilitatea acestuia la cele 7 tipologii existente, curs predat si existent in clasa de specialist dermopigmentist si make up artist, elaborat dupa cursul celebrei visagiste  DANNY  SAZS , fondatoarea  MAKE -UP FOREVER ACADEMY in lume, in cadrul caruia se studiaza  tehnicile de masurare ideale si proportiile de aur ale lui DA VINCI, de

2. STILIZARE SPRANCENE SI GENE este al doilea capitol studiat in timpul clasei. Cursul a fost elaborat in peste 25 de ani de experienta si testat la peste 3000  de participanti la programele de formare in toti acesti ani.  Stilizarea sprancenelor este necesara si trebuie sa fie executata corect si dupa repere bine puse la punct, repere studiate in REGULA TRIUNGHIULUI, deoarece reprezinta baza viitoarei sprancene ce urmeaza a fi microdermopigmentata.

3. PIGMENTOLOGIA ( studiul pigmentilor) curs predat si reprodus in manualul de     MICROPIGMENTARE : TEHNOLOGIE  METODOLOGIE  SI PRACTICA de Maria Pauna, curs care studiaza   STEAUA CROMATICA  , neutralizarea culorilor, cover-ul acestora si pixelarea cu ajutorul colorimetriei  pielii pentru recreea vizual culoarea initiala a acesteia, fara a lasa impresia ca vreodata a fost introdus in acea zona pigmenta un pigment sau ca acesta a virat si a fost acoperit , ramanand urme nedorite.

Aceasta tehnica este de ultima ora si este preadata de formatori deoarece peste 50% din femeile dermopigmentate sunt la a treia , a patra sau a cincea procedura facuta in acelasi loc iar rezidurile ramase in piele se activeaza primele atunci cand introducem un pigment nou impiedicand retentia lor in piele deoarece nu au fost in prealabil ‘’ tratat’’.

4. DESEN TEHNIC A BUZELOR, SPRANCENELOR, AREOLEI MAMARE si in special  desen a  sprancenelor HIPERREALISTICE MASCULINE SI FEMININE, curs unic sustinut dupa studiile celebrului TONI BELFATTO, inventatorul sprancenelor hiperrealistice masculine si feminine,  hiperrealismul aplicat in tehnica fir cu fir, tehnica cea mai uzitata in realizarea sprancenelor, si clasificarile facute sprancenelor, de-a lungul timpului, in special a celor cinci mari directii  de crestere a firelor de par in sprancene si a hiperrealismului  :  FLUFY EYEBROWS.

5. Tehnica HIBRYD, o tehnica ce combina cele doua tehnici celebre, si anume tehnica fir cu fir cu tehnica powder, ale caror rezultate sunt menite pentru crearea unei mai bune rezistente in timp.

6. TEHNICI PARAMEDICALE , recolorare sau repigmentare a pielii decolorate in urma aparitiei unor boli de piele precum :   Vitiligo sau  in cazuri de pigmentare a melaninei produse in exces datorate expunerii la soare timp indelungat, procedura exclusiv intalnita la femei pe frunte  sau in jurul gurii, afectand conturul buzelor .

7. Abordarea medicala incipienta atunci cand diferite afectiuni de nivel medical apar in urma unor astfel de proceduri executate deficitar sau pe un fundal imunitar scazut, ( spre exemplu , atunci cand apare dermatita de contact, datorita infectarii zonei sprancenelor, sau atunci cand datorita unei imunitati scazute apare herpes la buze , in urma dermopigmenatrii buzelor), specialistul trebuie sa cunoasca si sa-i recomande clientului cateva tratamente standard pe care acesta sa le aplice pana acesta ajunge la dr dermatolog.

8. CORECTII  VERGETURI, curs la care este nevoie de cunostinte medicale, deoarece aceste corectii se pot face fie doar cu pigment, si efectul este doar vizual, fie cu plasma din propriul sange si efectul este corector, insa daca nu detineti diploma de medic nu puteti aplica aceasta procedura , decat in colaborare cu un medic dermatolog.

9. Initiere TRICOPIGMENTARE, curs sustinut dupa renumita tehnica si predat dupa  cursul inventatorul   acesteia TONI BELFATTO, la cerere.

10. MICROPIGMENATREA BUZELOR  dupa tehnici de make-up, a celebrului volum a buzelor ce confera look-ul  Babbydoll, denumit intocmai : BABYDOLL LIPS,   curs sustinut si dezvoltat de celebra ECATERINA KUROSU, specialist in aceasta tehnica si colaborator permanent al academiei.

11. EYESHADOW  SEMIPERMANENT, plecand de la tehnica eyeliner powder si crearea de eyeshadow semipermanent in degrade de la inchis la deschis ajungand  in pliul pleoapei.

12. CURS DE LASER, curs sustinut si dezvoltat in colaborare de peste 4 ani cu Presedintele Artistilor Tatuatori din Romania , Costi Azoitei, curs care te invata cum sa indepartezi cerneala de tatuaj, daca clienta are ink in piele, sau in cazul in care s-a  lucrat doar cu pigmenti, cum sa indepartezi dermopigmentarea cu ajutorul laserului, si care este procentul de indepartare a acestora.

13. ADMINISTRARE SI LEGIFERARE A VIITORULUI CABINET DE DERMOPIGMENTARE / TATUAJ. Curs care abordeaza subiecte aparent banale, despre ce anume urmaresti atunci candi ti deschizi un studio de dermopigmentare sau tatuaj, design ul si lumina in propriul studio si la fel de important despre legislatia acestuia, aprobari si certificate necesare la deschidere, sustinut de cea care a conceput si aplicat legislatia in domeniu, cat si ce anume trebuie sa pregatesti atunci candi ti depui dosarul de FORMATOR IN DERMOPIGMENATRE sau cand intentionezi sa-ti deschizi o ACADEMIE.

10 Motive pentru a participa la acest curs

Tehnici de măsurare și de stabilire a proporțiilor ideale pentru fiecare zonă: sprâncene / pleoape / buze

Tehnici de corectare a asimetriilor – sprâncene / buze / pleoape 

Noțiuni de COLORIMETRIE și PIGMENTOLOGIE vitale pentru evitarea modificării ulterioare a culorii pigmentului introdus în piele

Tehnici de corectare a formelor greșite și a rezidurilor de culoare

Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont la realizarea retusului

Instrucțiuni de îngrijire și recomandări post-procedură

Mișcări corecte de hașurare, tehnici pentru obținerea efectelor de lumină, umbră, gradient;

Clasificarea  pe tipologii de ten

Reguli esențiale pentru a stabili forma potrivită fiecărei fizionomii

Formule și combinații de pigmenți în funcție de fiecare clientă

Traineri curs

MARIA PAUNA


TRAINER FORMATOR CU O EXPERIENTA DE PESTE 20 DE ANI

ADAM ECATERINA  


INSTRUCTOR PREPARATOR FORMATOR PRACTICA,  PESTE 10 ANI  EXPERIENTA


ECHIPAMENTE TEHNICE & PRODUSE UTIZATE

INSTALATII SI APARATE. ECHIPAMENTELE PROFESIONALE SI ALE CLIENTULUI


INSTRUMENTAR TEHNIC :PREZENTARE TEORETICA & EXEMPLIFICARE PRACTICA IN SALON


SELECTIA CORECTA A ECHIPAMENTELOR UTLIZATE

Informatii curs

Durată curs – 2 saptamani  (9.00-17.00),

Perioade desfășurare – programul si datele vor fi afisate pe site

Localitate desfășurare – Bucuresti, Brasov, Cluj, Suceava, Botosani

Valoarea investiției – Curs complet acreditat sau Master pe tehnici speciale

Numar cursanti max 10

Pretul este de 1200 EUR

Durata cursului este de 360 de ore din care o saptamana este practica cu Maria Pauna formator pe modele reale!

Despre examenul de certificare

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

* Academia Maria Pauna, iti acorda consultanta pentru apostilarea diplomei , si certificarea acesteia in Europa , ca fiind valabila si cu drept de profesare oriunde in COMUNITATEA EUROPEANA ( atentie diploma din Romania nu este valabila INTERNATIONAL)

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare

copie buletin/carte de identitate

copie certificat de naştere

copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

copie diplomă de studii (ultima instituţie absolvită)

adeverinţă medicală de la medicul de familie cu menţiunea: “apt pentru cursul – de dermopigmentare/ make up

aviz psihologic