[ultimate_spacer height=”10″][ultimate_spacer height=”10″]

CURS DE MICROPIGMENTARE SI MAKEUP SPRANCENE INCLUS

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”10″][ultimate_heading main_heading=”INTRODUCERE”][/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”10″]

CURS MICROPIGMENTARE SI CURS MAKEUP INCLUS

Este un curs dedicat persoanelor care vor sa devina specialisti dermopigmentisti. Cursul contine urmatoarele capitole:
– dermopigmentare sprancene, ochi si buze prin toate tehnicile cunoscute
– stilizare sprancene si gene
– cover
– pixelare
– neutralizare
– pigmentologie
– paramedicale – dermopigmentarea areolei mamare, dermopigmentare vergeturi sau piele in caz de Vitiligo

Cursul specialist dermopigmentist este facut in Romania dupa standardul ocupational european. Diploma eliberata de catre Maria Pauna Academy este recunoscuta in orice tara din Uniunea Europeana. Specialistul dermopigmentist calificat poate sa se inscrie si la cursul de artist tatuator Suntem prima academie de Dermopigmentare din Romania si organizam un curs unic pentru viitorul specialist. Dupa sustinerea examenului vei primi doua diplome: STILIST DE SPRANCENE si SPECIALIST DERMOPIGMENTIST. Ambele diplome sunt acreditate de Ministerul Muncii, Educatiei si Sanatatii, cu recunoastere la nivel european!

Pret: 1200 euro

Durata: 2 saptamani

[ult_buttons btn_title=”VREAU SA INVAT!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fcursuri%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”20″ btn_title_color=”#dd3333″ btn_bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” btn_hover=”ubtn-center-dg-bg” btn_anim_effect=”ulta-pulse” btn_bg_color_hover=”#dd1616″ btn_title_color_hover=”#edc410″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#edc410″ btn_border_size=”3″ btn_radius=”0″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:18px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1538503640023{margin-left: 0px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ACEST CURS:”]timp de citire: 14 minute[/ultimate_heading][ultimate_spacer]
[ultimate_spacer height=”10″][ultimate_spacer height=”10″]

CURS DERMOPIGMENTARE

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”25″]
2

UNITATEA DE FORMARE 1

Clientul. Protocolul tehnic si comercial

 1. Micropigmentarea. Afacere profesionala
 2. Clientul: analiza, atragere si sfaturi
 3. Supraveghere client: riscuri si masuri preventive

Acest prim capitol te ajuta pe tine sa intri in lumea specialistilor din domeniu, si te indruma cum sa faci sau cum sa reusesti sa te promovezi odata absolvit. De ce este asa de important, vei zice ?? Deoarece 80% din ceea ce sunt eu astazi reprezinta promovare si restul de 20% este despre ceea ce stiu… Exact precum Compania Coca Cola… crezi tu ca mai are nevoie de promovare? Ghici ce? ….

UNITATEA DE FORMARE 2

Igiena, siguranta si sanatate

 1. Afectiuni ale pielii in cazul micropigmentarii
 2. Prevenirea infectiilor si transmiterea bolilor
 3. Aseptica, antisepsia, dezinfectia si sterilizarea
 4. Masuri de igiena si protectie personala. Regimul deseurilor
 5. Prim ajutor

Atunci cand am Legiferat aceasta ocupatie, motivul a fost ca in 2014, Ministerul Sanatatii, detinea 14.000 de reclamatii de inestari cu HIV, Hepatita C, Hepatita B. Astazi vad extreme, specialisti care creaza bloc operator , cu mediu steril mai mare decat al doctorilor stomatologi si colegi care nu apreciaza deloc siguranta lor si a clientilor.Care crezi ca e cea mai buna solutie? Vei invata in aceste module ceea ce spune COMUNITATEA EUROPEANA, deoarece datorita eforturilor mele, astazi vei putea profesa cu diploma din Romania oriunde in Europa. Suna interesant ?

 • UNITATEA DE FORMARE 3
  1. Instalatii si aparate. Echipamentele profesionale si ale clientului
  2. Produse specifice. Pregatire coloranti

  Dragul meu viitor specialist, tin sa te anunt ca job ul meu de formator este sa te formez in tehnicile acestei meserii, si nu sa- ti vand aparate… si stii de ce , pentru ca in acest domeniu , daca nu esti sub o umbrela importanta ca producator, nu reusesti sa faci fata, si apoi cum ar fi sa mergi sa ceri detalii despre Scoala de soferi, si eu sa-ti vand masina odata cu scoala! Exact asa este si in acest domeniu, un formator, un doctor, un profesionist ramane pe pozitii si te poate consilia cu drag …. ANMDM (Agentia Nationala de Medicamente si Instrumente Medicale)… o agentie mega importanta din domeniu medical si nu numai, despre care 0,1% din specialistii din Romania stiu, cer caracteristicile tehnice ale aparatului , si stiu acest lucru deoarece eu le-am pregatit pentru specialistii ca tine, si te voi invata sa nu te uiti la carcasa… ci la motor:). Cum ti se pare?

  UNITATEA DE FORMARE 4

  Pigmentologia

  1. Pigmentologia I. Selectarea si perceptia culorilor
  2. Pigmentologia II. Aplicare, evolutie si corectia culorii

  In anul 2014 asistam la discutia dintre doi mari grei ai dermopigmentarii, despre cantitatea de verde olive din pigmentii destinati retusului, in cazul in care rezidurile de culoare sunt rosii… chineza… vei zice!!! Moche Alul si Toni Belfatto sunt cei  doi care mi-au explicat pentru prima data acest mare capitol…despre care incet …incet am auzit cu totii….Vino sa ti-l explic ca pe-o poveste , nimic matematic sau complicat asa cum vor altii sa zica,

  UNITATEA DE FORMARE 5

  Design linear pentru micropigmentare

  1. Studiul fetei
  2. Design sprancene, pleoape si buze

  Draga mea, aici vei inata 60% din cursul de make -up, deoarece de 20 de ani profesez in acest domeniu, predau si evaluez make-up artisti, asa ca daca-ti doresti sa citesti, ce anume , intra si citesti primele capitole din descrierea cursului de make-up. Succes

1
4

UNITATEA DE FORMARE 6

Sisteme de lucru

 1. Manevre si parametrii
 2. Aplicatii tehnice pentru areola
 3. Aplicatii tehnice pentru sprancene
 4. Aplicatii tehnice pentru pleoape
 5. Aplicatii tehnice pentru buze

In sfarsit intram in dermopigmentarea propriu-zisa, si aici afli tot ceea ce trebuie sa stii  prin metode simple si usoare de predare, despre toate tehnicile uzitate la ora actuala…tehnica fir cu fir, powder, ombre si restul neutralizari, cover, pixelare etc. Ce este interesant, vei primi fise tehnice . Un lucru unic in tehnici de predare, le vei avea cu tine si cand vei avea nevoie sa ti amintesti ceva , va trebui doar sa te uiti si sa compari.

UNITATE DE FORMARE 7

Metodologie si practica

 1. Fise pas cu pas. Micropigmentare pentru sprancene (tehnica hiperrealista  fir cu fir)

21 , Fise pas cu pas .Micropigmenatre pentru sprancene  tehnica powder

 1. Fise pas cu pas. Micropigmentare pentru pleoape ( eyeliner)
 2. Fise pas cu pas. Micropigmentare pentru buze ( tehnica Baby Doll)
 3. Fise ps cu pas. Micropigmentare areola mamara
 4.   Fise pas cu pas . Micropigmentare paramedicale ( vergeturi si vitiligo)
  Toate aceste fise tehnice, impreuna cu steaua cromatica executata la pigmentologie reprezinta pentru tine ABC -ul la tine acasa ce poate fi accesat oricand. Indiferent daca cunosti sau nu cele 10 reguli in DERMOPIGMENTARE, vino sa le afli deoarece ti le impartasesc din volumul SPRANCENE HIPERREALISTICE MASCULINE SI FEMININE scrise de Toni Belfatto, si impartasite peste tot in lume.
 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: Practica pe piele artificiala cu penul, pe hartia de desen cu fard prin creearea de fise tehnice, sapte la numar, si desen la tabla alba cu videoproiectorul.

A TREIA ZI DE CURS

 • 10 – 13: Permanentul de gene cu silicon

Fiecare participant executa aceasta procedura si sta model deasemeni pentru aceasta procedura.

Fiecarui participant i se face o dermopigmentare usoara a sprancenei, tocmai pentru a testa si simti ceea ce simte clienta, deoarece numai asa vor putea fi sigure pe procedura aplicata, pe rezultat si pe tehnica.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: CURSURI DE DEZVOLTARE BUSSINES SAU PROMOVARE ONLINE

Maria Pauna Academy include in cursurile sale, pe langa notiuni de baza din domeniul beauty si notiuni de dezvoltare personala, mindset si educatie financiara, deja de doi ani, notiuni care ajuta viitorul profesionist de maine, deoarece mai mult de 90% din participantii la programele de formare profesionala din ultimii 5 ani, doresc sa devina antreprenori in acest domeniu si nu viitori angajati.

Visajistul care va intelege primul ca trebuie sa fie in trend cu timpul si trebuie sa-si up-gradeze informatiile pentru a supravietui noilor cerinte ale consumatorului va fi primul care va castiga.

5
[ult_buttons btn_title=”VREAU SA INVAT!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fcursuri%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”20″ btn_title_color=”#dd3333″ btn_bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” btn_hover=”ubtn-center-dg-bg” btn_anim_effect=”ulta-pulse” btn_bg_color_hover=”#dd1616″ btn_title_color_hover=”#edc410″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#edc410″ btn_border_size=”3″ btn_radius=”0″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:18px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1538503664905{margin-left: 0px !important;}”]

MAKE UP SPRANCENE

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”10″]
6

Prima clasa de make-up din Romania a fost in anul 2000, a carei absolventa am fost. Academia MAKE-UP FOREVER Paris a fost cea de a doua, Academie la care una dintre celebrele make-up artisti din lume  DANY SASZ mi-a fost mentor. In 2012, make-up artistul Madonnei, Gina Broke mi-a acordat premiul pentru cel mai bun make-up artist. Am format serii intregi de make-up artisti. Revin cu cel mai puternic modul de make-up si cu o cantitate de informtie care te va face sa atingi aceleasi culmi. Astazi sunt primul make-up artist din Romania ce detine impreuna cu creatoarea acestuia  Laurance Alphangary,( cea care a mai creat inainte brandul HALLO KITY, BEGUINE, etc) un brand de make-up, Atelier Maquillage Paris, specializat pe sprancene. Particip de 2 ani ca evaluator de competente la concursuri de make-up si am decis ca este momentul sa redeschid acest modul.

Alege educatia! make-up your mind…

BEAUTY FASHION VISAGISM

O CLASA IN 3 SAPTAMANI DE CURS

PRIMA SAPTAMANA

Este identica ca programa cu cursul ‘’STILIZARE SPRANCENE SI GENE”

A DOUA SAPTAMANA

 • Se studiaza : – FONDUL DE TEN, TIPURILE DE TEN SI APLICAREA ACESTUIA,- ANTICEARCANUL SI REGULI DE APLICARE,– CORECTIILE  DE TEN PE TIPOLOGII DE TEN SI EXCEPTIILE ACESTORA,–  PUDRA DE FATA SI PUDRA DE OCHI, REGULI LA APLICARE,– ILUMINATORUL SI BLUSH-UL CONFORM CELOR 7 TIPOLOGII DE FETE,– ILUMINARE SI UMBRIRE SAU CONTURING REGULI IN FUNCTIE DE CELE 7 TIPOLOGII DE FORME DE FETE,–  CELE 5 TEHNICI  DE MAKE-UP: MACHIAJUL ITALIAN,  HALO EYE MAKE-UP, BANANA INCHISA, BANANA DESCHISA, FUME SAU SMOKEY EYES.A TREIA SAPTAMANA– RUJUL DE BUZE SI EYE LINNER-UL–  LUMINA SI INFLUENTA ACESTEIA ASUPRA MAKEUP- ULUI,

  –    CORECTII IN MAKE-UP,

  –  MACHIAJ TRANSFORMATINAL, MACHIAJUL FEMEILOR IN VARSTA, MACHIAJUL FEMEILOR DE CULOARE,

  –    MACHIAJUL DE SCENA  SI TV,

  – REGULI DE APLICARE ALE GENELOR FALSE, BANDA SAU FIR CU FIR.

8
[ult_buttons btn_title=”VREAU SA INVAT!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fcursuri%2F||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”250″ btn_height=”20″ btn_title_color=”#dd3333″ btn_bg_color=”rgba(0,0,0,0.01)” btn_hover=”ubtn-center-dg-bg” btn_anim_effect=”ulta-pulse” btn_bg_color_hover=”#dd1616″ btn_title_color_hover=”#edc410″ icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left” btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#edc410″ btn_border_size=”3″ btn_radius=”0″ btn_font_family=”font_family:Open Sans|font_call:Open+Sans|variant:600″ btn_font_style=”font-weight:600;” btn_font_size=”desktop:18px;” css_adv_btn=”.vc_custom_1538503681764{margin-left: 0px !important;}”]
slider 1 1500x844