[ultimate_spacer height=”10″]

CURS STILIZARE SPRANCENE SI GENE

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”10″][ultimate_spacer height=”10″]
5

PRIMA ZI DE CURS:

 • 10 – 11: DEZVOLTARE PERSONALA & MINDSET NOU
 • Tehnica NLP prin care aflu in ce moment al vietii tale te situezi d.p.d.v personal si profesional deoarece fie ca stii, fie ca nu, mintea ta este ca un computer si accepta orice lasi sa intre… si atunci tu ai deja in mintea ta o imagine despre ceea ce vrei sa inveti numai ca nu esti constienta de asta… ai auzit vorba: e mai greu cu cineva care stie ceva si nu stie bine, decat cu unul care nu stie nimic si ii bagi tu informatia corecta de la zero?

Ei bine, acum se poate orice si am testat acest lucru cu peste 300 de participanti cu succes deplin.

Constientizarea a ceea ce deja stii, acceptarea ca ai venit la un curs care-ti va schimba viata in bine, deoarece din experienta a peste 1000 de cursanti, atunci cand intri pe usa clasei tu nu stii acest lucru, ci vii ca la orice alt curs normal din viata ta unde ai invatat ceva si pe alocuri te-ai plictisit, te ajuta pe tine sa realizezi importanta fiecarei secunde petrecute alaturi de mine.

Eu sunt acel MENTOR, din viata ta care-ti va schimba viata in bine!!!

Inca un lucru, metoda mea de predare este in 4 pasi, deoarece in peste 20 de ani de activitate am inteles ca participantii la programul de formare profesionala nu au timp sa invete acasa, cand scriu mintea le zboara la orice si nu in ultimul rand aduc cu ei in colectiv problemele de acasa si fara sa vrea, prin actiunea lor inconstienta, se erijeaza fiecare dintre ei in ceva sau cineva, influentand demersul colectiv.

PASII PETRECUTI IN CUNOASTERE SUNT ASA:

Pasul 1: predau si desenez in acelasi timp, nimeni nu scrie, doar asculti (ma asigur ca tii minte tot)

Pasul 2: asistentul preparator formator repeta cu voi, timp in care desenati si scrieti ceea ce deduceti. ATENTIE, nu se scrie dupa dictare deoarece mintea “adoarme”.

Pasul 3: primiti un test fulger si il corectam impreuna prin modalitatea intrebare si raspuns , data direct de catre voi la clasa, deci inca o modalitate de repetare.

Pasul 4 : daca clasa considera ca unul din subiecte este cu grad mare de dificultate si trebuie repetat, fiecare isi spune parerea si extragem impreuna rezultatul final.

 • 11 – 13: VOLUMERIE FACIALA Tehnica predata la renumita scoala de make-up Make-up Forever Academy Paris.

REGULA TRIUNGHIULUI & ECHILIBRAREA SPRANCENLOR FEMININE SI MASCULINE    Tehnica predata si aplicata in Academia lui Toni Belfatto.

CELE 7 FORME DE SPRANCENE CORESPONDENTE CELOR SAPTE TIPOLOGII DE FETE   Tehnica dedusa si aplicata de Maria Pauna Academy in peste 20 de ani de activitate la peste 60.000 de perechi de sprancene si la peste 300 de specialisti formati.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: Aplicabilitatea celor invatate prin tehnici de predare noi, avangardiste. La clasa STILIZARE SPRANCENE SI GENE din Maria Pauna  Academy , formatorii va pun sa lucrati prin tehnica desenului, sprancene la cele peste 7 tipologii de fizionomii . Pe o tabla alba , sunt proiectate fizionomii diferite , doar ca aceste fotografii nu contin sprancenele,  fiecare deseneaza ceea ce a invatat iar prin comparatie trezesc in fiecare din voi puterea de concentrare si talentul la desen si arte, talent care zace in fiecare dintre voi in forma latenta deoarece dupa 12-14 ani de invatat , numai matematica  si literatura ingropati talentul.  Societatea si-a dorit sa creeze din voi niste functionari si nu niste artisti.

Aceasta metoda este cea care va trezeste deoarece puterea exemplului personal primeaza si nu va comparati cu formatorul, ci voi intre voi.

Acesta metoda de predare este marca Maria Pauna / Make up your mind , marca inregistrata la OSIM, cu real succes la peste 300 de participante la programul de formare profesionala in programe de make -up, dermopigmentare, si cursuri de automachiaj.

Make-up your mind este de fapt tehnica de invatare prin constientizare.

2
7

Maria Pauna este singurul formator din Romania care aplica acesta tehnica, deoarece in ceea ce priveste educatia, tabla de sah primeste pentru prima data o a treia armata, cea a virtualilor, care vin cu viteze de giga de ram si umplu creierele tinerilor, aducandu-i sau determinandu-i sa invete de la mentorii lor esenta si doar esenta in cateva ore petrecute pe Youtube, motiv pentru care se inregistreaza o scadere a promovabilitatii in toate tarile din lume deoarece tinerii nu mai functioneaza dupa sistemul vechi in care se livreaza multa informatie, in pachete educationale echivalente in mintea acestora cu ani lumina, ci vor livrata informatie pura, esenta, acestia refuzand cu desavarsire programe lungi si greoaie.

Ca atare, pentru a fi in trendul noilor tendinte viziunea Maria Pauna Academy a fost elaborarea si lansarea pe piata a unor cursuri adaptate dupa tehnici noi de predare, curs care cuprinde partea teoretica livrata in pachete sau unitati de formare descrise conform programei scolare, doar ca s-a extras esenta, fara ca sa-i obligam pe participanti sa atinga  partea teoretica prin ore lungi petrecute la clasa.

Maria Pauna Academy include in cursurile sale, pe langa notiuni de baza din domeniul beauty si notiuni de dezvoltare personala, mindset si educatie financiara, deja de doi ani, notiuni care ajuta viitorul profesionist de maine, deoarece mai mult de 90% din participantii la programele de formare profesionala din ultimii 5 ani, doresc sa devina antreprenori in acest domeniu si nu viitori angajati.

Visajistul care va intelege primul ca trebuie sa fie in trend cu timpul si trebuie sa-si up-gradeze informatiile pentru a supravietui noilor cerinte ale consumatorului va fi primul care va castiga.

A DOUA ZI DE CURS

 • 10 – 13: COLORIMETRIA Tehnica de predare a culorilor prin colorare, mintea este relaxata si lucreaza foarte bine dupa acest exercitiu deoarece in timpul colorarii se sterg programele de stres si participantul se relaxeaza.

TEHNICA DE MACHIAJ A SPRANCENELOR in functie de culoare de ten si culoarea parului. Tehnica utilizata cu ajutorul produselor Atelier Maquillage Paris, participantul va invata cum sa utilizeze o penseta, care e directia de pensare, cu ce spranceana incepem, ce forma de sprancene sa creem in functie de datele primite, cum ajungem la rezultat in 15-40 minute maxim, si multe altele deoarece aceasta parte este partea la care intrebam si raspundem.

TEHNICA DE DERMOPIGMENTARE PARAMEDICALA Tehnica de dermopigmentare simpla, prin puncte a zonelor afecate de accidente sau de diferite afectiuni medicale (vitiligo, psoriazis, alopecie), participantului i se preda tehnica minimalista de a putea monta un ac, de a intelege pigmentii, si de a penetra dermul. Tehnica este predata dupa renumita tehnica a lui Toni Belfatto si regulile tehnice scrise in cartea acestuia, carte la care Maria Pauna a fost colaborator tehnic.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: Practica pe piele artificiala cu penul, pe hartia de desen cu fard prin creearea de fise tehnice, sapte la numar, si desen la tabla alba cu videoproiectorul.

A TREIA ZI DE CURS

 • 10 – 13: Permanentul de gene cu silicon

Fiecare participant executa aceasta procedura si sta model deasemeni pentru aceasta procedura.

Fiecarui participant i se face o dermopigmentare usoara a sprancenei, tocmai pentru a testa si simti ceea ce simte clienta, deoarece numai asa vor putea fi sigure pe procedura aplicata, pe rezultat si pe tehnica.

 • 13 – 14: pauza.
 • 14 – 18: CURSURI DE DEZVOLTARE BUSSINES SAU PROMOVARE ONLINE

Maria Pauna Academy include in cursurile sale, pe langa notiuni de baza din domeniul beauty si notiuni de dezvoltare personala, mindset si educatie financiara, deja de doi ani, notiuni care ajuta viitorul profesionist de maine, deoarece mai mult de 90% din participantii la programele de formare profesionala din ultimii 5 ani, doresc sa devina antreprenori in acest domeniu si nu viitori angajati.

Visajistul care va intelege primul ca trebuie sa fie in trend cu timpul si trebuie sa-si up-gradeze informatiile pentru a supravietui noilor cerinte ale consumatorului va fi primul care va castiga.

1
[ultimate_spacer height=”10″]

CUPRINSUL CURSULUI DE DERMOPIGMENTARE A CARUI DIPLOMA OBTINUTA ESTE CEA DE SPECIALIST DERMOPIGMENTIST ESTE:

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”10″][ultimate_spacer height=”10″]
8

UNITATEA DE FORMARE 1

Clientul. Protocolul tehnic si comercial

 1. Micropigmentarea. Afacere profesionala……………………………………………… 10
 2. Clientul: analiza, atragere si sfaturi……………………………………………………. 24
 3. Supraveghere client: riscuri si masuri preventive……………………………………. 38

Acest prim capitol te ajuta pe tine sa intri in lumea specialistilor din domeniu, si te indruma cum sa faci sau cum sa reusesti sa te promovezi odata absolvit. De ce este asa de important, vei zice ?? Deoarece 80% din ceea ce sunt eu astazi reprezinta promovare si restul de 20% este despre ceea ce stiu… Exact precum Compania Coca Cola… crezi tu ca mai are nevoie de promovare? Ghici ce? ….

UNITATEA DE FORMARE 2

Igiena, siguranta si sanatate

 1. Afectiuni ale pielii in cazul micropigmentarii………………………………………… 48
 2. Prevenirea infectiilor si transmiterea bolilor………………………………………….. 60
 3. Aseptica, antisepsia, dezinfectia si sterilizarea…………………………………………. 68
 4. Masuri de igiena si protectie personala. Regimul deseurilor……………………… 78
 5. Prim ajutor……………………………………………………………………………. 92

Atunci cand am Legiferat aceasta ocupatie, motivul a fost ca in 2014, Ministerul Sanatatii, detinea 14.000 de reclamatii de inestari cu HIV, Hepatita C, Hepatita B. Astazi vad extreme, specialisti care creaza bloc operator , cu mediu steril mai mare decat al doctorilor stomatologi si colegi care nu apreciaza deloc siguranta lor si a clientilor.Care crezi ca e cea mai buna solutie? Vei invata in aceste module ceea ce spune COMUNITATEA EUROPEANA, deoarece datorita eforturilor mele, astazi vei putea profesa cu diploma din Romania oriunde in Europa. Suna interesant ?

 • UNITATEA DE FORMARE 3
  1. Instalatii si aparate. Echipamentele profesionale si ale clientului………………… 104
  2. Produse specifice. Pregatire coloranti……………………………………………… 118

  Dragul meu viitor specialist, tin sa te anunt ca job ul meu de formator este sa te formez in tehnicile acestei meserii, si nu sa- ti vand aparate… si stii de ce , pentru ca in acest domeniu , daca nu esti sub o umbrela importanta ca producator, nu reusesti sa faci fata, si apoi cum ar fi sa mergi sa ceri detalii despre Scoala de soferi, si eu sa-ti vand masina odata cu scoala! Exact asa este si in acest domeniu, un formator, un doctor, un profesionist ramane pe pozitii si te poate consilia cu drag …. ANMDM (Agentia Nationala de Medicamente si Instrumente Medicale)… o agentie mega importanta din domeniu medical si nu numai, despre care 0,1% din specialistii din Romania stiu, cer caracteristicile tehnice ale aparatului , si stiu acest lucru deoarece eu le-am pregatit pentru specialistii ca tine, si te voi invata sa nu te uiti la carcasa… ci la motor:). Cum ti se pare?

  UNITATEA DE FORMARE 4

  Pigmentologia

  1. Pigmentologia I. Selectarea si perceptia culorilor……………………………. 134
  2. Pigmentologia II. Aplicare, evolutie si corectia culorii………………………. 154

  In anul 2014 asistam la discutia dintre doi mari grei ai dermopigmentarii, despre cantitatea de verde olive din pigmentii destinati retusului, in cazul in care rezidurile de culoare sunt rosii… chineza… vei zice!!! Moche Alul si Toni Belfatto sunt cei  doi care mi-au explicat pentru prima data acest mare capitol…despre care incet …incet am auzit cu totii….Vino sa ti-l explic ca pe-o poveste , nimic matematic sau complicat asa cum vor altii sa zica,

  UNITATEA DE FORMARE 5

  Design linear pentru micropigmentare

  1. Studiul fetei………………………………………………………………………. 170
  2. Design sprancene, pleoape si buze………………………………………………. 190

  Draga mea, aici vei inata 60% din cursul de make -up, deoarece de 20 de ani profesez in acest domeniu, predau si evaluez make-up artisti, asa ca daca-ti doresti sa citesti, ce anume , intra si citesti primele capitole din descrierea cursului de make-up. Succes

3
2

UNITATEA DE FORMARE 6

Sisteme de lucru

 1. Manevre si parametrii…………………………………………………………….214
 2. Aplicatii tehnice pentru areola……………………………………………………238
 3. Aplicatii tehnice pentru sprancene……………………………………………….252
 4. Aplicatii tehnice pentru pleoape………………………………………………….272
 5. Aplicatii tehnice pentru buze……………………………………………………..288

In sfarsit intram in dermopigmentarea propriu-zisa, si aici afli tot ceea ce trebuie sa stii  prin metode simple si usoare de predare, despre toate tehnicile uzitate la ora actuala…tehnica fir cu fir, powder, ombre si restul neutralizari, cover, pixelare etc. Ce este interesant, vei primi fise tehnice . Un lucru unic in tehnici de predare, le vei avea cu tine si cand vei avea nevoie sa ti amintesti ceva , va trebui doar sa te uiti si sa compari.

UNITATE DE FORMARE 7

Metodologie si practica

 1. Fise pas cu pas. Micropigmentare pentru sprancene (tehnica hiperrealista  fir cu fir)………..…………………………………………………………………………………302

21 , Fise pas cu pas .Micropigmenatre pentru sprancene  tehnica powder ………………..  304

 1. Fise pas cu pas. Micropigmentare pentru pleoape ( eyeliner) …………………………309
 2. Fise pas cu pas. Micropigmentare pentru buze ( tehnica Baby Doll)………………………………………………………………………………………..310
 3. Fise ps cu pas. Micropigmentare areola mamara …………………………………………..315
 4.   Fise pas cu pas . Micropigmentare paramedicale ( vergeturi si vitiligo)………………… 320
  Toate aceste fise tehnice, impreuna cu steaua cromatica executata la pigmentologie reprezinta pentru tine ABC -ul la tine acasa ce poate fi accesat oricand. Indiferent daca cunosti sau nu cele 10 reguli in DERMOPIGMENTARE, vino sa le afli deoarece ti le impartasesc din volumul SPRANCENE HIPERREALISTICE MASCULINE SI FEMININE scrise de Toni Belfatto, si impartasite peste tot in lume.
[ultimate_spacer height=”10″]

MAKE- UP CLASS… De ce sa ma alegi pe mine si clasa mea?

[ultimate_spacer height=”25″][ultimate_spacer height=”10″][ultimate_spacer height=”10″]
2

Prima clasa de make-up din Romania a fost in anul 2000, a carei absolventa am fost. Academia MAKE-UP FOREVER Paris a fost cea de a doua, Academie la care una dintre celebrele make-up artisti din lume  DANY SASZ mi-a fost mentor. In 2012, make-up artistul Madonnei, Gina Broke mi-a acordat premiul pentru cel mai bun make-up artist. Am format serii intregi de make-up artisti. Revin cu cel mai puternic modul de make-up si cu o cantitate de informtie care te va face sa atingi aceleasi culmi. Astazi sunt primul make-up artist din Romania ce detine impreuna cu creatoarea acestuia  Laurance Alphangary,( cea care a mai creat inainte brandul HALLO KITY, BEGUINE, etc) un brand de make-up, Atelier Maquillage Paris, specializat pe sprancene. Particip de 2 ani ca evaluator de competente la concursuri de make-up si am decis ca este momentul sa redeschid acest modul.

Alege educatia! make-up your mind…

BEAUTY FASHION VISAGISM

O CLASA IN 3 SAPTAMANI DE CURS

PRIMA SAPTAMANA

Este identica ca programa cu cursul ‘’STILIZARE SPRANCENE SI GENE”

A DOUA SAPTAMANA

 • Se studiaza : – FONDUL DE TEN, TIPURILE DE TEN SI APLICAREA ACESTUIA,- ANTICEARCANUL SI REGULI DE APLICARE,

  – CORECTIILE  DE TEN PE TIPOLOGII DE TEN SI EXCEPTIILE ACESTORA,

  –  PUDRA DE FATA SI PUDRA DE OCHI, REGULI LA APLICARE,

  – ILUMINATORUL SI BLUSH-UL CONFORM CELOR 7 TIPOLOGII DE FETE,

  – ILUMINARE SI UMBRIRE SAU CONTURING REGULI IN FUNCTIE DE CELE 7 TIPOLOGII DE FORME DE FETE,

  –  CELE 5 TEHNICI  DE MAKE-UP: MACHIAJUL ITALIAN,  HALO EYE MAKE-UP, BANANA INCHISA, BANANA DESCHISA, FUME SAU SMOKEY EYES.

  A TREIA SAPTAMANA

  – RUJUL DE BUZE SI EYE LINNER-UL

  –  LUMINA SI INFLUENTA ACESTEIA ASUPRA MAKEUP- ULUI,

  –    CORECTII IN MAKE-UP,

  –  MACHIAJ TRANSFORMATINAL, MACHIAJUL FEMEILOR IN VARSTA, MACHIAJUL FEMEILOR DE CULOARE,

  –    MACHIAJUL DE SCENA  SI TV,

  – REGULI DE APLICARE ALE GENELOR FALSE, BANDA SAU FIR CU FIR.

5

VREAU SA IAU PARTE!

[ultimate_spacer][ult_dualbutton btn_hover_style=”Style 2″ button1_text=”CURSURI” icon_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fcursuri%2F|title:cursuri|target:%20_blank|” btn1_background_color=”#dd3333″ btn1_bghovercolor=”#ffffff” button2_text=”PRODUSE” btn_icon_link=”url:http%3A%2F%2Fmariapauna.ro%2Fservicii%2F|title:servicii||” btn2_background_color=”#dd3333″ btn2_bghovercolor=”#ffffff” divider_text=”sau” btn_width=”350″]