Current Status
Not Enrolled
Price
2450 RON
Get Started

indepartare tatuajeMă numesc Maria Păuna și mă bucur să-ți prezint noul Curs Online de stilizare a sprâncenelor, clasa de Dermopigmentist specialist! PIGMENTOLOGIE (curs indepartare tatuaje).

Ce vei învăța? 

 • Tehnici complexe de COLORIMETRIE și PIGMENTOLOGIE
 • Tehnici avansate de NEUTRALIZARE, COVER și PIXELARE

indepartare tatuajeBonus, am inclus pentru tine numeroase elemente de care să ții cont atunci când pui în practică ceea ce te voi învăța:

 • Culoarea firului de păr: de ce anume să ții cont?
 • Firul de păr și grafica hiperrealistă – cum funcționează?
 • Iluzia optică și cum o poți controla pentru a oferi efecte uluitoare
 • Volumul și nivelul sprâncenelor 
 • Regula Tivului
 • Regula Pixului
 • Presiune, tensiunea și viteza aplicate în cadrul procesului de stilizare
 • Frecvența și saturația utilizată
 • Numărul de ace folosite în timpul procesului de stilizare
 • Diluarea culorii – cum obținem nuanțe naturale?
 • Mișcarea Bidirecțională: de ce și cum să o aplici? 
 • Poziționarea mâinii în timpul procesului de stilizare – care este punctul de sprijin pe care trebuie să-l ai?

Tatuajele sunt menite să fie permanente. Deși pot părea o idee bună la început, s-ar putea să ajungi să le regreți din cauza interferenței lor cu viața ta personală, profesională sau chiar și cu viața romantică. Acest lucru poate deveni o problemă destul de substanțială, deoarece tatuajele sunt concepute pentru a fi cât mai rezistente. Particulele de pigment de cerneală de sub piele sunt prea mari pentru ca organismul să le poată îndepărta în mod natural, ceea ce înseamnă că trebuie să fie descompuse pentru îndepărtarea tatuajelor cu laser. De aceea, Maria Păuna a pregătit pentru tine un curs complet de indepartare tatuaje, în care vei învăța tehnici complexe de colorimetrie și pigmentologie, dar și tehnici avansate de neutralizare, cover și pixelare.

Eliminarea unui tatuaj nedorit te poate ajuta să te simți mai încrezătoare atunci când vine vorba de aspectul tău! Cea mai convenabilă modalitate de indepartare tatuaje este laserul. Îndepartarea are loc fără să afecteze foarte mult pielea din apropiere, ceea ce te poate ajuta să eviți efectele secundare nedorite care însoțesc metodele tradiționale de îndepărtare a tatuajelor.

Rezultatele tratamentului de indepartare tatuaje cu laser tind să fie de regulă treptate. Acest lucru înseamnă că tatuajul ar trebui să dispară cu fiecare întâlnire succesivă și în timp, pe măsură ce procesele naturale de îndepărtare a pigmenților din corp au loc.

Indepartare tatuaje cu laser: care sunt avantajele?

Există o serie de avantaje semnificative ale îndepărtării tatuajelor cu laser, dintre care majoritatea implică natura nechirurgicală a acestui tratament. Printre acestea se numără:

Lipsa cicatricilor: lumina laser e concepută pentru a lăsa celulele sănătoase ale pielii în pace. Asta înseamnă că potențialul de cicatrizare este scăzut.
Decolorarea și îndepărtarea eficientă a tatuajelor: îndepărtarea tatuajelor cu laser poate diminua în mod eficient aspectul acestora.
Recuperare minimă: după ce ai primit tratamentul cu laser, trebuie să îți protejezi pielea de radiațiile ultraviolete, timp de câteva zile. O cantitate mică de roșeață și sensibilitate poate persista, dar aceste efecte ar trebui să dispară în câteva zile de la tratament.

Odată ce toate moleculele de cerneală din vechiul tatuaj sunt distruse și îndepărtate din corpul tău, pielea ta ar trebui să pară cât mai naturală cu putință!

Course Content

Partea teoretica: Colorimetria, Pigmentologia si Pixlarea
Partea Practica: Exemplificarea pe modele umane