CURS INTENSIV DE MAKE-UP

Suntem aici ca sa te ajutam sa te dezvolti si sa creezi din tine un profesionist.tt

Cum poti sa te convingi ca ai facut cea mai buna alegere? Prin comparatie! Ai deja cursul de make-up? Cu siguranta nu esti CALIFICAT! Nimeni nu te va angaja, pe diploma ta scrie “Curs Initiere, Curs Specializare, Curs Perfectionare” sau ca sa amuz si mai mult de tine ai o diploma de 2 saptamani de participare! Cred ca-ti ajunge cat ai fost inselata!

Programa unor astfel de scoli… Reclama lor… “Ce te voi invata, make-up de zi, make-up de seara si auto-machiaj”, adica NIMIC!

De ce sa vii la cursul meu de machiaj?
1. Primesti diploma de calificare
2. Iti preda Maria Pauna cursul de make-up dupa ce a calificat peste 200 elevi in 18 ani!
3. Mariei Pauna i-au trecut prin maini urmatoarele vedete internationale si nationale:
4. Iti voi afisa programa de curs pe care o strabati, programa identica cu cea a renumitei scoli Make-up Forever Paris, realizata dupa programa celebrului inventator al brandului, Danny Sasz (Maria Pauna este singurul make-up artist certificat de Danny Sasz, facand parte din ultima promotie sub indrumarea celebrei make-up artist)
5. Valoarea cursului pe care il vei urma este certificata de diploma de cel mai bun make-up artist inmanata personal de make-up artistul Madonnei, Gina Brook. De ce iti sopun toate astea? Pentru ca formatorii care ti-au predat la celelalte scoli nu sunt mai destepti decat tine in acest moment!
6. Niciun alt make-up artist formator cu Academie nu are certificare a unei companii producatoare de make-up, cum are Maria Pauna dupa o experienta de 8 ani de zile in L’Oreal Romania / L’Oreal Paris!

Cost total: 1980 €
MA INSCRIU
MARIA PAUNA

De asemenea, Maria Pauna Academy este in prezent singura entitate educationala din Romania care elibereaza certificate recunoscute la nivel international, detine primul Manual de Tehnologie, Metodologie si Practica in Arta Dermopigmentarii si de asemenea prima carte scrisa in colaborare cu Toni Belfatto, Secretele Machiajului Hiperrealist.

Pana in prezent, peste 200 de participanti la programele de formare si reconversie profesionala ale Mariei Pauna, activeaza cu succes in industria frumusetii din Romania si nu numai.